Mercedes-Benz 200: startproblemen w124 200 diesel

Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.o liter

Startplroblemen

heb een mercedes w124 200 diesel die niet start, de accu is weliswaar zwak maar de startmotor draait nog wel dus ik ging er vanuit dat het niet aan de accu lag. Als ik hem sleep dan start ie wel weer direct en nadat de accu is opgeladen blijft hij ook starten. Na een nacht te hebben stil gestaan start ie weer niet meer.

De accu loopt snel leeg als ik hem probeer te starten dus ik denk dat het misschien toch aan de accu ligt maar omdat ie nog wel wat doet weet ik het niet zeker.

graag een oplossing.

groet,

Ben

Bencohen

Geplaatst door Bencohen (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk toch de accu. Je startmotor mag dan misdschien wel ronddraaien, maar als de resterende spanning te laag wordt krijg je heel andere problemen waardoor hij slecht kan aanslaan.

Misschien eens accuspanning meten bij koudstart, deze mag niet onder de 9 volt zakken.

Groeten Marcel

Bencohen (0), 14 jaar geleden

dank je wel marcel, dit was inderdaad het probleem. het scheen dat door de zwakke accu het voorgloeisysteem niet werkte en dat ie dat daardoor niet starte.

bedankt dus.

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Dat heb je dan vlug gevonden.

Heb je er even snel een andere accu ingeploft ??? of het je het gemeten.

Groeten Marcel

Bencohen (0), 14 jaar geleden

andere accu erin en hij deed het inderdaad weer.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Of de accu was al oud wat erin zat,of je hebt ergens een lekspanning..zou het alsnog even meten/controleren,waarschijnlijk gewoon een slechte accu gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.