Mercedes-Benz Sl-Klasse: Stationair probleem W107

Bouwjaar: 1983, Brandstof: Benzine, Motorcode: 380

Hallo,

Ik heb het volgende probleem met mijn 380 sl uit 1983.
Ik heb de auto pas gekocht en het toerental was toen 900 strak. De auto startte de ene keer goed en de andere keer slecht meestal s'morgens en bij een slechte lange start liep die eerst een tijdje 500 toeren na dat die warmer werd liep die 900 toeren. En sinds gister loopt die als die warmer is 1200 tot 1500 toeren. Ik verwacht zelf een vacuüm probleem want als ik de dikkere slang van de vacuüm los trek en daar me vinger op hou loopt die gelijk rond de 700 toeren wat die ook moet zijn wat ik op Internet lees daarna heb ik de slang er weer op geschoven rondje gereden blijft heel even goed daar weer 1500 toeren. Ik heb al gegeken naar vacuum lekken maar kan niks vinden,
Wat zou hier de rede van kunnen zijn?

Alvast bedankt

Gr. Joey

jjoey

Geplaatst door jjoey (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jjoey (0), 12 jaar geleden

Hallo,

Probleem is inmiddels opgelost bij de koudstartinspuitventiel zit een ingang voor het karterventilatie. Daar zit een heel klein gaatje in en die was verstopt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.