Mercedes-Benz 300: Stationair schuddende motor

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 300e 24

Hallo mijn mercedes w124 300e 24 loopt stationair niet lekker .
nl hij start slecht en loopt stationair niet fijn hij schud namenlijk en heb niet het idee dat hij altijd op 6 cyl loopt.
nu heb ik het volgende al vervangen :bougies,verdelerkap,rotor,bougiekabels,en een relais? maar hij wil niet lekker lopen stationair.

Ik hoop dat iemand een oplossing heeft .

[url=http://img241.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img241.imageshack.us/img241/8279/...[/img][/url]


groeten wouter

liwadder

Geplaatst door liwadder (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jaboV (0), 17 jaar geleden

Hoi Wouter,
Al eens gedacht aan je motorsteunrubbers? Als deze door zijn lijkt het net of je een ouwe trekker hoort. Zijn vaak olie gevulde rubbers die de motortrilling dempen. Het lijkt net of ie dan niet op al zijn cilinders loopt.

Gr Jaap

liwadder (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo jaap voor mijn gevoel zijn de rubbers nog goed ,maar als je de motor ziet dan schud hij ,en ik heb 2 van deze autos en de ander doet het niet, en de rubbers lijken even stug ,

groet wouter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.