Mercedes-Benz E-Klasse: stelboutje stuurhuis en bakrubber

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 200

hallo,

ik wil de speling uit mijn stuurhuis stellen maar de inbus zit vast in de contramoer.

kan ik de stelbout er in zijn geheel uit draaien om dit los te maken zonder dat er in het stuurhuis iets losschiet/ misgaat?

en hoe kan ik zien of het rubber van de versnellingsbaksteun nog goed is? hij is in ieder geval niet gescheurd ofzo.

groet,
maarten

mvangent

Geplaatst door mvangent (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

Als ik het goed heb zit er an de andere k

spanbandje (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het goed is zit er aan de andere kant van de inbusbout een konus waarmee je de speling uit het stuurhuis haald, ik weet niet of die konus breder is als het gat van de inbusbout, zo ja dan zou je hem er uit kunnen draaien, let wel op met het afstellen doe dit met de wielen in de lucht en stel de stuurspeling af in de midden stand, als je in de middenstand spelingvrij bent moet je de wielen soepel van links naar rechts kunnen draaien zo niet is het stuurhuis in de middenstand versleten, en zal je moeten leren leven met een beetje speling.
succes Marcel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.