Mercedes-Benz E-Klasse: Takgeluid rechts bij drempels

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: E-280

Wanneer ik drempels op ga, hoor ik rechts een 'tak'-geluid. Alle onderdelen waar het wiel aan vastzit (aandrijfsas etc.) zijn vervangen, geluid duurt voort. Monteur weet het ook niet meer. Bij schommelen / schudden van de auto met de hand hoor je dit geluid niet. Kan dit misschien de motorsteun zijn? Heb een hoop geld uitgegeven om de onderdelen te laten vervangen in het wiel, erg frustrerend dat het probleem toch niet is opgelost. Alvast dank!

g0uq1x

Geplaatst door g0uq1x , lid sinds 14 jaar geleden

2 Reacties

Hans4040 PRO, 6 jaar geleden

Draagarm bussen ook vervangen..? Veer nog heel..?

goudviz, 6 jaar geleden

Bij een defecte motorsteun zou ik verwachten dat de auto ook meer trilt bij stationair draaien.
Ook de veer gecontroleerd? Vaak breken ze onderin af en blijft ie netjes in de schotel zitten en hoor je niets maar het wil ook nog wel eens bovenaan afbreken en dan kun je een 'tak' horen bij een drempel of als je vanuit bijna stilstand een scherpe draai maakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.