Mercedes-Benz 190: Te vroeg opschakelen van automaat

Bouwjaar: 1988

De automaat schakelt te snel op. Veel of weinig gas geven maakt niets uit .De commando-kabel heb ik al in alle standen in en uit gedraaid het maakt niets uit .Vooral het traject naar de laatste versnelling gaat te vlug , het zou prettig zijn als de auto bij redelijk gasgeven door blijft gaan in de versnelling en dan bij even het gas loslaten opschakeld.Het maakt helaas allemaal niets uit hij gaat gewoon heel vlug naar laatste versnelling.Wie weet een oplosing ?

Marcdecrook

Geplaatst door Marcdecrook (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

De olie peilen van de automaat-bak,deze bij draaiende motor doen met de automaat-pook op de P-stand. Moet tussen de min en max staan,niet eronder en OOK NIET erboven, anders veel schade aan de bak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.