Mercedes-Benz 190: Inbouw CD Wisselaar

Bouwjaar: 1987

Ik wil een CD Wisselaar in de kofferbak plaatsen. Kan iemand mij uitleggen waar ik de bedrading het beste kan leggen? Bij andere auto's maakte ik de vloerbedekking los maar dat is bij deze auto niet te doen. Dat krijg ik nooit meer mooi. Bestaat er een plek waar de bedrading van voor naar achteren loopt en waar je makkelijk bij kan?
Thnx.

BasH

Geplaatst door BasH (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo bas

deze gewoon langs de dorpel leggen ( enkel de strip verwijderen )

paul,

goudviz (0), 18 jaar geleden

Kan, maar mooier is om hem van achter de rugleuning van de achterbank naar de zitting van de achterbank te leiden, en vervolgens door de kabelgoot onder de stoelen naar voren te leiden...
Zowel links als rechts loopt een brede kabelgoot.

Hans4040 (325) PRO, 18 jaar geleden

Klopt.

mvg,
Hans.

BasH (0), 18 jaar geleden

Hartelijk dank voor de reacties. Ik ben er nog niet aan toegekomen maar het gaat lukken....De kabelgoot heb ik gevonden door de zitting van de achterbank te verwijderen. Het wordt nog een gedoe om de kabel van daaruit achter de rugleuning van de achterbank en de kofferbak te krijgen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.