Mercedes-Benz B 180 CDI: themostaat b 180 cdi vervangen

Brandstof: Diesel

auto komt niet op temperatuur, wil thermostaat vervangen, maar waar zit die?? en wat is de beste werkwijze.heb de nieuwe al, maar zie niks wat er op lijkt dus waar zit hij tussen verstopt??
betreft een b 180 cdi

ster

Geplaatst door ster (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 7 jaar geleden

Er staan op you tube wel een paar filmpjes over het vervangen van een thermostaat bij Mercedes , misschien staat hij er tussen.

nerio (0), 7 jaar geleden

Zit deze niet verstopt onder de luchtfilterkast ?Luchtfilterkast volledig eruit nemen en dan zou je 1 van de waterslangen moeten zien zitten

ster (0), 7 jaar geleden

heb de luchtfilterbak los, maar zie nog niks wat er enigzins op lijkt loopt zelfs aan de nieuwe te zien een vrij dunne slang naar toe, en die is ook nog niet te vinden.
zit bij de nieuwe in de verpakking ook een vrij grote zwarte rubber ring, weet ook nog niet waar deze voor is, omdat ik hem nog niet heb gevonden denk ik

nerio (0), 7 jaar geleden

[yt]https://www.youtube.com/watch?v=6HDlJFFs...[/yt].

Zou er zo moeten uitzien denk ik

ster (0), 7 jaar geleden

Nee deze is totaal anders. in de film ook andere thermostaat

ster (0), 7 jaar geleden

Nou, we hebben hem gevonden, wie dat verzonnen heeft om hem op die plek te zetten mag van mij terug naar school, moet een halve auto slopen onderhand om er een beetje bij te kunnen, zit rechts achter op het blok en mocht iemand het ook eens hebben bestel dan gelijk nieuwe rubbers voor de brandstofleidingen er bij en een kleppendekselpakking, dat moet allemaal los, dan heb je alles in 1 keer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.