Mercedes-Benz C-Klasse: tik geluid uit de dashbord mercedes w 203

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2200 cc

Hallo iedereen

Ik heb de volgende probleem.
een tik geluid uit de dashbord, ik had alles gedemonteerd ( veel werk) en nu blijkt de armpje links afgebroken, ik heb dus een nieuwe in gestoken, en de fout gewist uit de computer maar de tik geluid blijft nog steeds.

Wat zou nog aan de hand kunnen zijn?

Graag jullie reacties.

elyousfi

Geplaatst door elyousfi (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

erka (0) PRO, 12 jaar geleden

Klinkt het niet een beetje als het klikken van een relais ?
Ik heb dat namelijk ook regelmatig.. klinkt dan alsof een paar relais schakelen...
is meer een "klikken" ipv tikken ( in mijn geval CLK200 / 1997 )

othman (0), 12 jaar geleden

er is een kachelklep kapot zit in het dashboard komt vaak voor bij deze types
als het goed is zitten er 2 in 1 zit achter je radio met een beetje gerommel kom je daar bij en 1 moet je heel het dashboard loshalen zit onder de ventilatie ruimte en dat is nogal een klus

elyousfi (0), 12 jaar geleden

hallo

Ja klopt dat klep heb ik al vervangen en dat is nu een sterke versie geworden, maar dat tikkend geluid als ik de verwarming afzet is nog altijd aanwezig. dat zal toch niet de stelmoter zelf.

Want dat word bediend met de kleine stelmotor
En voor de rest blaast alles normaal. alleen die irretant geluid bij contact of verwarming afzetten. het is zo tok tok tok 3 a 4 keer achter elkaar en dan stopt dat.

Graag jullie reactie

othman (0), 12 jaar geleden

het kan ook de kachelklep zijn onder het ruitewisser mechaniek als die begint te kloppe lijkt het ook net als of het onder de dacheboard vandaan komt je moet effe het mechaniek er uit halen en dan kijken of hij niet de boosdoener is

spanbandje (0) PRO, 12 jaar geleden

is het niet de radio, ik heb een APS30 radio navigatie, die maakt vanbinnen ook telkens een tikkend geluid, zit in loopwerk van cd.succes Marcel.

elyousfi (0), 12 jaar geleden

Hallo iedereen

marcel de radio zal het niet zijn want ik heb een nieuwe radio met navigatie er in, en met de origineel radio was dat ook.
ik zou echt niet weten wat er aan de hand is.
ik denk ook de kachelklep onder de ruitewisser of de stelmoter zelf, want de stangetje dat ik heb vervangen was afgebroken en die zat al paar maanden vast dus er kwam geen lucht langst de voeten, na het vervangen van de stangetje was alles terug in orde.
Misschien omdat die stelmoter vast zat, is hem dan nu wat zwak geworden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.