Mercedes-Benz C-Klasse: Stuur blijft trillen met remmen

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200CDI

Het stuur blijft trillen met remmen, ik heb de remschijven voor vervangen, nieuwe banden en de stuurkogels vervangen.
Als ik rustig rem trilt het stuur en als ik hard rem lijkt het trillen minder.
Iemand anders hier ervaring mee? Ik hoor het graag wat te doen.

Bedankt Dennis

den0804

Geplaatst door den0804 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

zitten de schijven goed op de naaf (naaf gereingd) kan ook in de schijven zitten al zijn ze nieuw
vanaf hier moeilijk te beoordelen

den0804 (0), 12 jaar geleden

Schijven zijn goed gemonteerd en zijn origineel van mercedes ,dus ook geen imitiatie spul. dacht zelf meer aan draagarm rubbers of iets dergelijks. Hij lijkt ook wel iets te klaperen drempeltjes ,maar kan nergens speling in ontdekken.

Jeffrey-Fabian (0), 12 jaar geleden

Alleen remschijven vervangen? Geen blokken? Zelf meegemaakt met een Honda, na remschijven vervanden nog trilling, toen de remblokken vervangen, en het was over. mvg jeffrey

den0804 (0), 12 jaar geleden

Remblokken ook vervangen ,tegelijk gedaan. Net bij de dealer geweest ,en er is een draagarm rubber versleten. daar door gaat hij trillen met remmen en hij klappert ook een klein beetje bij erg hobbelige stukjes. Word maandag gerepareerd. Word vervolgt

GarronGr (0) PRO, 12 jaar geleden

Al eens aan de achterremmen gedacht? Kunnen ook behoorlijk wat trillingen teweeg brengen, deze trilling voel je meestal in de stoel maar soms ook in het stuur.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.