Mercedes-Benz S-Klasse: trillen aandrijflijn

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Benzine, Motorcode: M110

Na veel tips op deze site heb ik helaas het trillen van mijn aandrijflijn nog steeds niet kunnen oplossen.
Ben er mee op vakantie geweest naar Kroatie en hij heeft zich goed gehouden maar nu merk ik dat de trilling zich niet alleen voordoet bij remmen maar ook in lichte mate bij een snelheid van ong. 115 km/h.
Laatste tip was het controleren van de hulpstuurdemper en ook die is ook in orde.
Het lijkt wel iets van een motorsteun alleen wordt je het pas echt gewaar bij stevig remmen, dan lijkt het wel of de auto uit elkaar trilt en ik heb echt alles al nagelopen.
Toch meende een MB monteur die ik op vakantieadres sprak dat het aan het tussenlager ligt...
Wie heeft er nog een idee?

sterremans

Geplaatst door sterremans (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ibo (0) PRO, 17 jaar geleden

heb weleens meegemaakt bij een MB dat er een bout weg was van de bevestiging van de aandrijfas, dus dat ie nog maar met 3 vastzat, een kapot ophanglager/rubber en of een balanceerloodje dat van de aandrijfas af is kan ook een oorzaak zijn. heb het dan wel over een auto met achterwielaandrijving.

Gr ibo.

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

zeker het proberen waard. de motorsteunen kunnen kapot zyn,dan vibreert de auto ook.krik de motor voorzichtig op en kyk of deze niet kapot is.leg een houten plaat tussen dekrik en de motor en krik hem op.als deze erg soepel uit zyn rubber komt is deze kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.