Mercedes-Benz Vito 108CDI: Trilling in stuurinrichting

Bouwjaar: 2000

Als bij deze auto,bij lopende motor, aan het stuur gedraaid wordt (vooral naar rechts) gaat de gehele stuurinrichting inclusief de wielen trillen. Het klinkt alsof het hele stuurhuis eronderuit komt, maar alles zit goed vast. Als de auto uit de vering hangt komt de trilling niet voor. Ik heb de veerpootlagers, rubbers en overige scharnierpunten gecontroleerd. Heeft iemand hier ervaring mee?? gr. Wouter

Fonszarelli

Geplaatst door Fonszarelli (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

biker1273 (0), 19 jaar geleden

Wat wel eens voorkomt zijn de onderste draagarmbouten die los zitten, deze bouten zitten direct naast het subframe (volgens mij sleutel 19) deze goed vast zetten evt. met luchtsleutel.
Ik neem wel aan dat de stuurinrchting goed is, olie schoon (lucht vrij) en stuurkogels goed.
De motor loopt wel goed toch? Niet op een te laag toerental of onregelmatig stationair? Dan heb je n.l. een ander probleem.
suc6 Ab

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarom geen antwoord ?
Is het probleem al opgelost?

Fonszarelli (0) PRO, 19 jaar geleden

Helaas niet eerder tijd gehad om te antwoorden (megadruk!!)
Het probleem is uit zichzelf weggegaan! Onverklaarbaar! Wel is het nog één keer teruggeweest toen de de auto uit de vering was gelicht, maar daarna vanzelf verdwenen. Het is mijn eigen auto en ik heb afgelopen weekend 950km gereden zonder problemen.
gr. Wouter

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

toch bedankt voor de melding

Gr. Ab

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.