Mercedes-Benz Sprinter: turbo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 413cdi

mercedes sprinter 413cdi turbo stuk nieuwe turbo besteld deze turbo fluit en lekte tussen de grote flens van de turbo nieuwe turbo gemonteerd weer hetzelfde uitlaat vervangen door nieuw voor tegendruk fluit nog karter ontluchting na gekeken is goed wel vet maar geen overdreven olie [ als je zeepsop op de turbo doet zie je hem lekken tussen het inlaat en uitlaat gedeelte waar de turbo inelkaar geschroeft zit koud op elkaar met 7 schroeven]
uitlaat is alleen een pijp flexibel stuk en een demper geen kat [ zonder uitlaat fluit de turbo ook ]
turbo is een garet v18 iemand bekend of deze turbo een produktie fout kent
turbo is naar even lopen wel nat van de olie maar auto verliest nagenoeg geen motor olie

detwee

Geplaatst door detwee (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 13 jaar geleden

Zitten er geen punten en komma`s op jou toetsenbord?
Dit leest voor geen meter...

mvg, Hans

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 13 jaar geleden

Idd, gebruik van punten en komma's maakt je verhaal een stuk duidelijker.

Trekt de motor wel goed? Waar lekt er olie dan? Bij de meeste OM611-motoren kan achteraf een metalen pakking tussen het uitlaatspruitstuk en de turbo gemonteerd worden. Is deze niet bij de nieuwe turbo bij geleverd? Wat is precies je klacht? Dat het lekt tussen de turbo en spruitstuk of dat de turbo fluit?

Alex218 (0) PRO, 13 jaar geleden

zijn de buizen aan compressiekant en uitlaatkant van de turbo wel vrij van obstakels? Als ie z'n druk nergens kwijtkan, gaat ie dat ook doen.

Sloopkogel (0) PRO, 13 jaar geleden

Als de olie tussen de 2 turbodelen uitkomt, terug sturen dat ding!
Niet openmaken of proberen te maken want dat kost je je garantie, ik heb het weleens gehad met een turbo van turbo world.
Ik kreeg een nieuwe, probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.