Mercedes-Benz Sprinter: turbo lawaai

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: cdi

vorige maand is mijn intercooler van mijn sprinter lekgeslagen, ben verder naar huis gereden, maar onderweg heeft de turbo plots lawaai beginnen maken. na vervangen van de intercooler, maakt de turbo wat minder lawaai, maar bij het optrekken voelt het toch niet zo lekker aan. nu heb ik er reeds een 2000 km op zitten met de nieuwe int.cooler en de lawaaierige turbo, en er verandert verder precies niks, hij loopt wel normaal.weet iemand als dit een voorbode is voor een kapotte turbo, of zijn er mensen met een dergelijke ervaring.
groeten erik

de rick

Geplaatst door de rick (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

andreas08 (0) PRO, 16 jaar geleden

dat ritje naar huis zijn nu wel heel dure km geworden
het risico om met een defecte turbo door te rijden zijn niet gering als er nl olie in het inlaatkanaal komt dan gaat de motor op deze olie draaien waardoor de motor zichzelf opblaast
dat is te duur om met deze auto door te rijden reparatie is sterk aan te bevelen

Hans4040 (310) PRO, 16 jaar geleden

inderdaad, de intercooler zit er niet voor de show op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.