Mercedes-Benz Vito: Verlichting

Brandstof: Diesel, Motorcode: 112cdi

Op zich geen probleem maar ik wil het zeker weten.

Het volgende is er aan de hand, Ik heb een tijdje geleden mijn vito gekocht (had wat verstuiver problemen maar deze zijn opgelost),
Nu ging mijn linker dimlicht stuk, ik dacht zet er even een nieuwe H4 bolletje in maar wat schets mijn verbazing een H1 bolletje stuk.
Ging er altijd vanuit dat H1 voor mistlichten werdt gebruikt en H4 voor dim en groot licht.
Is nu de bedrading een zooitje of klopt dit gewoon.

Nakah94

Geplaatst door Nakah94 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

ja dit zal best kloppen er zijn veel meer wagens die een h1 lamp voor het dimlicht gebruiken dus niets om je zorgen over temaken.
geloof je het niet controleer het dan met de andere kant en trouwens als het veranderd was dan zie je dat gelijk aan de bedrading.

groetjes jan.

Nakah94 (0), 14 jaar geleden

dank je wel voor de reactie Jan je weet het niet met die spaanse mercedessen het is bekend van vito dat de bedrading wel eens de geest geeft dus ik dacht misschien is ooit de schakelaar of zo stuk gegaan en hebben ze dit op een fantasie volle manier opgelost.

ReneFcG (0) PRO, 14 jaar geleden

Vito 638 is inderdaad voorzien van 3*H1 lamp in de koplamp(incl. mistlamp).. Zowel dim/mist en grootlicht zijn H1 lampen. Zelf nog nooit geen problemen gehad met deze bussen m.b.t kabelbomen, weet niet waar je deze informatie opgedaan hebt.

Nakah94 (0), 14 jaar geleden

Bij mijn vito ( ook een 638 bj 2000) zitten toch echt 2 lampen een H4 en een H1 en natuurlijk het kleine pitje voor de stadslichten.
Met problemen wat betreft de kabelboom bedoel ik de bedrading in de portier welke afgeklemt wordt en dus stukgaat.
elektrische spiegels, raambediening en centrale deurvergrendeling, het laatste heb ik zelf opgelost de bedrading was gewoon door.

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

Er is niets mis met uw verlichting die H4 en deH1 zijn voor uw vito van fabriek uit zo voorzien .
wat de bedrading betreft is u ook juist( breken ) terug aan elkaar solderen en klaar komt heellaas veelvulding voor zou voor een mercedes hoegenaamt niet mogen voor komen even als het lekken van de injecteurs( brandgeur)

Nakah94 (0), 14 jaar geleden

Dank voor de reacties heb nu wel antwoord op mijn vraag

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.