Mercedes-Benz 190: Verwarming niet regelbaar

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.6

De verwarming van mijn 190e 2.6 is niet regelbaar (geen airco). Direct na aanzetten, ook al is het maar een streepje, wordt het te warm in de auto. Dit gebeurt bij links en rechts aanzetten. Wie heeft er een idee waar ik de oorzaak moet zoeken?

Alvast dank voor antwoorden!

hhoef

Geplaatst door hhoef (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 190? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JanSpeed5132 (0), 12 jaar geleden

als het altijd te warm wordt in de auto lijkt het erop dat de kraan/klep van de verwarmings radiator niet kan worden bediend en altijd open blijft staan.
misschien de middenconsole eens open maken en checken of de bedieningsknop nog wel verbonden is met de kraan/klep die de doorstroming door het verwarmings radiatortje regelt. (stangetje? bowdenkabel? )

hhoef (0), 12 jaar geleden

Het vervolg: de MB dealer geeft aan dat zeer waarschijnlijk de kachelkraan defect is. Dit is een artikel vn € 15,-, maar daarmee is ie nog niet ingebouwd natuurlijk. Volgende week gaat de kraan vervangen worden en dan weet ik het zeker. Bedankt voor bovenstaande reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 190 of stel zelf een nieuwe vraag.