Mercedes-Benz Vito: vito 108 D lampje ABS

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 108 D

Hallo,

Ik heb pas een 108 D Vito gekocht. Het lampje van de abs blijft branden, ik heb ook de indruk dat je hard moet duwen op het pedaal om stil te geraken. Waar moet ik het probleem gaan zoeken?

Een tweede vraag weet iemand een afbraak in noord Limburg waar ik tweedehands onderdelen kan vinden? Ik ben op zoek naar een schuifdeur en dat is blijkbaar moeilijk te vinden.

Groeten Kristof

stappy

Geplaatst door stappy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

ABS laten uitlezen door de dealer. Dat scheelt een hoop gissen en zoeken.

stappy (0), 9 jaar geleden

Moet er nog van komen...

Groeten Kristof

PeterK011 (5), 9 jaar geleden

ABS-blokken gaan wel vaker kapot bij dit type, en zijn een dure grap..het is beter om een vito te bezitten waar geen ABS op zit....maar idd best eens uitlezen.
In Asper OVL (België) is er een sloper , maar dat is mss te ver voor u?

stappy (0), 9 jaar geleden

Hoi Peter,

Merci voor de tip!

Ik ben van limburg. Ovl is wel ver maar als het nieuw veel te duur is rijd ik graag wat km's. Heb je daar toevallig de telefoon nummer van. Ik heb het eens gegoogled maar vind niet direct iets.

Groeten Kristof

PeterK011 (5), 9 jaar geleden

www.mercedesafbraakdemuynck.com

het is in Asper(Gavere)

stappy (0), 9 jaar geleden

Super! Dank je wel!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.