Mercedes-Benz A-Klasse: W168 start niet goed

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 170 cdi

Voor de tweede keer in een maand wil mijn A-klasse 170 cdi niet starten. Het geluid bij het starten blijft hetzelfde maar de moter wil niet aan. Pas na een paar keer proberen (met wat spelen met het gaspedaal) start hij opeens.

De eerste keer bij de garage gebracht. Ze hebben toen het probleem opgelost met nieuwe o-ringen en een nieuw luchtfilter. Volgens hen zoog hij valse lucht aan.

Nu starte ik vanochtend weer de moter en toen kreeg ik hem niet meer aan, terwijl hij toch een 1,5 week het weer goed gedaan heeft. Als de moter een poosje gedraait heeft en ik start hem dan weer dan wil hij wel weer.

Auto naar de garage gebracht en men denkt aan de gloeispiralen. Vervangen willen ze niet aangezien ze nu niets mee zeker weten. En gloeispiraaltjes kunnen vrij duur zijn.

Overige details:
Koude nachten gehad voor de start.
Diesel bijna op, moet genoeg in zitten aangezien het lampje net wel of net niet brandt.

Iemand nog ideeen?

Ronald_babybenz

Geplaatst door Ronald_babybenz (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

izzi (0) PRO, 16 jaar geleden

gloeispiralen zal het niet zijn aangezien de cdi motoren ook zonder gloeien starten .
ik zou zeggen een defecte injecteur met teveel retourlekkage

Ronald_babybenz (0), 16 jaar geleden

Ik heb de tank eens even vol gegooid en nu start hij gewoon meteen weer. Niet meer eindeloos proberen maar gewoon meteen de eerste keer.

Kan dit bij jouw oplossing passen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.