Mercedes-Benz M-Klasse: waar bevindt zich het Gloeirelais

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: V6

Waar bevindt het gloeirelais van een Mercedes ML320 (W164) bouwjaar 2006 zich.
De startmotor van mijn auto moet 4 tot 5 seconden ronddraaien voordat hij aanslaat. Rookt in het geheel niet dus de gloeibougies zullen de boosdoener niet zijn. Bovendien is dit een bekend probleem bij de ML.
De auto heeft aan de kast gehangen en daar kwam de foutcode uit die wees op het startrelais.
Nu kan ik een nieuwe voor de helft van de prijs kopen maar ik probeer de locatie van het startrelais te vinden. Volgens het mercedesforum moet deze aan de rechterzijde van de auto, passagierszijde, zitten. Ik heb de afdekkap eraf maar kan het relais niet vinden. Heeft iemand een precieze locatie waar ik hem moet vinden?

HendrikJD

Geplaatst door HendrikJD (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 9 jaar geleden

zie op blad zekering ringen , dit zit meestal in de bergruimte onder vloer plaat achter, de gloeirelais zit voorkant motor op steun boven waterpomp

HendrikJD (0), 9 jaar geleden

Hartelijk dank Willy. Niet direct een plek waar ik em zou zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.