Mercedes-Benz 240: warm contactslot

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Diesel, Motorcode: 200d

Contactslot was versleten en ik heb deze vervangen. Nu merk ik ineens dat als ik hem gestart heb en ik doe hem later weer uit dat mijn sleutel warm is. Ik rijd er al een week mee en ik heb verder geen problemen. Mijn vraag is dat normaal?

chauflas

Geplaatst door chauflas (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 240? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

trucker0werner (0) PRO, 13 jaar geleden

te warm betekend dat er teveel stroom via de contact gaat
eventueel meerdere stevigere relais voor het contact monteren om zo dit probleem op te lossen
zal wel iets aan de warme kant mogen zijn maar niet overdreven veel

De student (0), 13 jaar geleden

Ik zou wel zoeken wat er zoveel stroom verbruikt

chauflas (0), 13 jaar geleden

Dank jullie voor jullie tips. Echt heet wordt de sleutel niet alleen warm. Verder doet alles het goed. Ik hou het in de gaten maar laat het dan eerst zoals het nu is. Groetjes Free

pollythepolster (0), 13 jaar geleden

heb je toevallig de kachelslang die erboven langs loopt er afgestoten zodat er warme lucht langs het contactslot blaast en daardoor de contactsleutel verwarmt.

groeten gj

chauflas (0), 8 jaar geleden

[quote=pollythepolster]heb je toevallig de kachelslang die erboven langs loopt er afgestoten zodat er warme lucht langs het contactslot blaast en daardoor de contactsleutel verwarmt.

groeten gj[/quote]
Dit was het. Dank je voor de tip. Groetjes Free

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 240 of stel zelf een nieuwe vraag.