Mercedes-Benz C-Klasse: wit/blauwe rook bij koude start

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: 180

Auto rookt/walmt, witte/ beetje blauwe rook bij koude start. Kort maar veel. Grote beurt en softwareupdate hebben niet geholpen. Mercedes dealer Gomes in Alkmaar zegt een demo-auto te hebben die dat ook doet en dat het een bekend probleem is bij CGI's maar weten ook niet wat het is. Mercedes kan er kennelijk niets aan doen. Hebben wel een stukje op de uitlaat ontwikkeld die de uitlaat iets verder uit laat steken waardoor witte auto's geen last hebben van 'aanslag' op de witte bumper. Ik vind het een vreemd verhaal en zou graag weten wat het is, of zoiets binnen een garantie valt en of echt alle CGI's daar last van hebben. M.vr.gr., Wijnand.

wijnand1

Geplaatst door wijnand1 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hendrik4290 (0) PRO, 11 jaar geleden

Dat is echt NIET normaal.
Vraag eens bij een andere dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.