Mercury grand marquis : Compressor zoemt

Bouwjaar: 1994

heb een grand marquis gekocht bjr 1994 maar als ik hem op contact zet hoor ik de compressor zoemen is dit normaal?
En lampje van anti lock blijft branden op display het is een digitaal dashboard kan dit kwaad?
Vr gr Denzel

Denzel

Geplaatst door Denzel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercury Grand Marquis? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

die compressor is je niveau regeling dan vermoed ik dat er een schokbreker lekt of een plastic leidingkje die daar naar toe lopen

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je een grand marquis met luchtschokbrekers of met luchtzakken/veren? schokbrekers, dan valt het mee, idd eerst ff de slangen controleren, luchtzakken, da's minder maar daar is hier al een topic over, die heeft ze alle 4 vervangen en die weet de adressen.
abs, (anti-lock) sensor verbindingen bij de wielen checken op oxidatie en anders de sensoren zelf, ook kan 1 van de ringen met tandjes vervuild, verschoven of zelfs verdwenen zijn.
gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

ik wist dat ik beide problemen al eens bij de hand gehad had bij iemand, hier de link, zelfs de tekeningen zijn erbij...

gr

Peco Power

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

En? al weer klaar?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercury Grand Marquis of stel zelf een nieuwe vraag.