Mini Mini Cabrio 2010: Controlelampje dak blijft knipperen

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: N16B16A, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

Het openen van het cabrio dak levert problemen op. Heel vaak blijft het controlelampje knipperen en gaat om de zoveel tellen een piepje. Teken dat er iets niet goed is met de sensoren.
Nu is de vraag, waar zitten die sensoren:
- bij de oplegging van de hoedenplank; die heb ik gevonden.
- bij de grendels (links en rechts) in de kofferbak. Die sensoren kan ik niet vinden..... Ze zijn er wel, want soms knippert het controlampje niet, en als ik dan de grendel los gooi, dan knippert het controlelampje wel weer....
- zijn er nog meer sensoren?

Enfin, ik heb er al veel naar gezocht, maar nog geen sensor gevonden.... Alternatief zou kunnen zijn om het piepsignaaltje uit te zetten, maar ik weet niet of dat kan, en waar dat signaaltje nog meer voor dient.

Ik hoop dat er meer mensen zijn die dit ooit hebben uitgeplozen

Groeten

LeonNab

Geplaatst door LeonNab , lid sinds 1 jaar geleden

1 Reactie

LeonNab, 2 maanden geleden

Helaas, geen reacties ontvangen. En niet verder gekomen door eigen onderzoek...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Mini Cabrio of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.