Mini Cooper: elektronisch probleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo,

als het vochtig weer is krijg ik een indicaties op instrumentenbord. De temperatuurmeter gaat omhoog, bandenspanningslampje blijft branden en remlampjes gaan aan en uit. de temperatuurmeter gaat dan terug naar normaal.

Dit gebeurt alleen bij vochtig weer en dit herhaalt zich wel enkele keren. Ook gaat toerenteller uit en aan. Bij naar autodokter geweest en er bevinden zich wel fouten maar begin deze maar eens op te sporen. Dit kan de computer

zelf zijn of misschien zit de fout wel in een van de leidingen. Heeft er ms iemand dit al meegemaakt of is er een oplossing???

Graag een antwoord,


Mvg,

patrick

pacino

Geplaatst door pacino (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 10 jaar geleden

patrick,
de eerste modellen hadden water lekkage via de rechter A stijl naar beneden. Hieronder zit de computer. Controleerd die maar eens. (er is wel een terugroepactie voor geweest,kreeg de computer een condoom om z'n kop)

edit;
wat waren die foutcodes dan?

pacino (0), 10 jaar geleden

foutcodes zijn : p1613, p1607 en dan voor de remmen 5e14,5e16,5e11,5e18. dan DME 1607, DME 1613. dan 0064, 0061, 00B5, 0062. Deze zijn door autodokter en Mini verdeler gelezen. bedankt voor uw moeite.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.