Mini Cooper: mini cooper asc en motorstoringslampje gaat branden.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v 115pk

na een kilometer of 15 rijden gaat er eerst het asc lampje branden en na nog een paar kilometer gaat het motorstoringslampje branden en begint dan ook beroerd te lopen als of er een cilinder niet meeloopt. auto staat momenteel bij bmw al een gedeelte van de kabelboom vervangen door de dealer maar blijft zelfde probleem geven en er is geen storing uit te lezen. Wie heeft de gouden tip.

geert3501

Geplaatst door geert3501 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mini Cooper? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

TesT (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat is de historie van deze auto beterffende reparaties of schades???

Het ASC lampje is een storing in het ABS -systeem, als er een CAN-signaal wegvalt die naar de DME zou moeten gaan, kan het motorstoringslampje branden, de DME mist een signaal.

Auto echt geen storingen????

geert3501 (0) PRO, 17 jaar geleden

auto is schadevrij en dealer onderhouden airco compressor is een keer vervangen was kapot of vastgelopen en toen heeft die storing ook plaatsgevonden vertelden mij gisteren bij de duitse dealer waar hij ook altijd in onderhoud is geweest toen hebben ze de airco compressor vervangen voor een nieuwe en de storing gewist omdat ze dachten dat dat met de pomp er in gekomen is. daarna is er nooit meer ver mee gereden tot ik hem heb gekocht. Kan dat iets met elkaar te maken hebben lijkt me raar maar volgens bmw in amsterdam kunnen ze er niets uitlezen wat fouten betreft. Vandaag trouwens in een mini one gereden ging na verloop van tijd ook het motorlampje branden wat dat nou weer is?

TesT (0) PRO, 17 jaar geleden

je verteld dat die duitse dealer een storing heeft gewist, welke storing dan??????
Er moet mijn inziens een storing in zitten, zo niet wat voor bandenmaat zit er onder,isvooren achter verschillend?????

Of is er bijhet vervangen van de aircopomp t.h.v.het wiel r.v. niet iets mis gegaan????

geert3501 (0) PRO, 17 jaar geleden

ja welke storing dat weet ik natuurlijk niet zij hebben zeker gedacht dat het bij het stuklopen van de aircopomp was gebeurt en een klein stukje proef rijden gebeurt er niks alleen tijdens langere ritten.de auto staat gewoon op de orginele lichtmetalen velgen 15 inch.

geert3501 (0) PRO, 17 jaar geleden

na lang zoeken en andere dealer dme brein vervangen en probleem opgelost maar lang gezocht omdat andere dealer al een brein in rekening had gebracht . Dan verwacht je dat die ook vervangen is . Ga naar de echte dealer als je opgelicht wil worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mini Cooper of stel zelf een nieuwe vraag.