Mitsubishi Carisma: 1999 carisma gdi 18 16v ovrslaan bij warme motor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18 16v gdi

hoi daar heb hier een 1999 carisma 18 16v staan die bij warme moter overslaat bij gas geven en ploft hij doet dit alleen als hij warm is soms ook met stationair lopen dat hij overslaat en soms loopt hij gewoon netjes stationair hij geeft ook geen motor storings lampje ik heb de gasklep en inlaat spruitstuk al schoon gemaakt en een reineger in de tank gedaan maar helaas nog geen verbetering wie kan mij verder helpen

ries 69

Geplaatst door ries 69 (60) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kammikees (0), 13 jaar geleden

Hallo Ries,

Ik heb het zelfde probleem.
Ik heb vandaag een carisam 1.8 gdi 16v uit 200 gekocht.
ik merkte dat als ik tussen de 80 en 100 reed( had aanhanger erachter) dat het net leek of de aut wat schokte af en toe.
Ook had ik net het idee dat hij ineens kort versnelde.
Ga van de week de auto aan de computer laten zetten kijken of er uit het motormanagment wat komt.

Voor de rest fijne auto.
Ik hoop dat iemand weet wat er aan kan mankeren

Groeten,
Kees

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Ries, het gebruik van leestekens, is hier een echte wens
Het probleem lijkt op backfire, controleer daarom het onstekings systeem
Misschien is er wel een bougie kabel slecht, dat is zeer vervelend zogezegd
vervang daarom alle vier, en de motor loopt weer met veel plezier

grt,

de rijm piet

ries 69 (60), 13 jaar geleden

hoi kees en piet deze carisma heeft dis bobines dus met kabels heeft het niks te maken.ben er bijna zeker van dat er een bobine kapot is of mischien een injector.ik wil dus eerst andere bobine proberen. maar deze zijn duur heb er al een vervangen om dat het veertje los was dat in de dop zat. deze was 2de hans en moest nog 55 eurie kosten. als ik een losse dop kan vinden kan ik het ook proberen deze zijn helaas niet nieuw los verkrijgbaar. maar goed ik kom er wel uit denk ik. kees jij ook suces met je auto hoop dat het goed komt

groeten ries

ries 69 (60), 13 jaar geleden

probleem opgelost. er was een bogiedop die aan de bobine zit die door sloeg bij het optrekken.motor loopt weer zo als het moet. waren dus wel los te koop een dealer vertelde mij van niet andere dealer zij dat deze wel los te krijgen waren kosten incl 31,25 per stuk.

groeten ries

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.