Mitsubishi Carisma: na gasklep reineging motor loopt raar

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Beste

enige dagen geleden heb ik mijn gasklephuis gereinigt,en nu loopt een beetje raar.
met koude motor loopt netjes,maar zodra het warm wordt en zodra ik kom bij de stoplicht en ik druk rem en koppeling motor slaat af,en daarna moet ik de sleutel eraf halen en weer starten en dan loopt weer goed tot bij de volgende stoplicht.
gasklephuis is niet ingeleerd,maar ik krijg te horen van de monteur dat de auto heeft de waardes verloren en het duurt eventjes tot dat hij goed is,en daardoor motor slaat af.
kan iemand me vertellen wat kan het anders zijn dan de gasklephuis,ik bedoel een temperatuursensor,stappen motor of iets anders.

Ahmed 1

Geplaatst door Ahmed 1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

normale procedure om zo'n gasklep in te leren: minklem accu los voor 1 minuut,daarna starten en 10 minuten stationair laten lopen.
Haalt dat iets uit?

Ahmed 1 (0), 13 jaar geleden

heb ik al geprobeerd,maar heeft weinig nut.
misschien iets anders????
sensor,stappen motor......
ik begrijp niet, dat hiervoor had ik last van hoge toeren 2000 met koude motor, en nu weinig toeren of afslaan van de motor als ik moet remmen of kopeling indrukken als het warm is.
dus ik heb het erger gemaakt dat het daavoor was en niks bereikt.

iemand een oplossing?????
te begginen bij de goedkoopste.

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

het goedkoopste is natuurlijk om te beginnen met je stappenmotor te reinigen... anders even langs een garage waar ze de betreffende sensoren kunnen uitlezen.

Ahmed 1 (0), 13 jaar geleden

ok bedankt Maarten.

Ahmed 1 (0), 12 jaar geleden

opnieuw gereinigd en probleem opgelost.

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

daar heb je lang over gedaan...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.