Mitsubishi Carisma: achterdeur zit op kinderslot en wil niet meer open.

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine

onze achterdeur zit op slot. van binnen zit ij op het kinderslot. het hendeltje gaat wel omhoog, maar an binnen in de deur gaat hij niet van het slot af.
hoe krijg ik de bekleding los zonder dat de deur daarvoor open moet.

woudenberg

Geplaatst door woudenberg (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Vervelend probleem. Je moet de bekleding aan de bovenkant achteruittrekken, en er met een stuk ijzeren lat proberen het hendeltje van vanbuiten proberen over te halen. Het is niet mogelijk om de gehele bekleding los te halen daar er vijzen tussen de deur en de carrosserie zitten.

Nico8119 (0), 17 jaar geleden

Het kan simpeler, ik heb hetzelfde probleem gehad met een Carisma uit '98 (en daardoor de auto zeer goedkoop kunnen kopen :-) ). Er zit een zwarte ronde sticker op de deur ter hoogte van het kinderslot. Deze sticker dekt een gat af. Als je sticker doorprikt, dan kun je met een schroevendraaier het kinderslot eraf halen. Het beste kun je eerst de bekleding van de deur die nog wel opengaat verwijderen om even te oefenen en dan heb je de deur die nu dicht zit zo open.

De slinger van het raam gaat er overigens het makkelijkste af door een stukje doek tussen de slinger en de bekleding heen en weer te trekken. Dan haakt de veer op een gegeven moment in het doek en trek je 'm zo los.

1978 (0), 17 jaar geleden

buitenste "raamlikker" (horizontaal geplaatste rubber aan de ruit) demonteren en dan kan je met een lasbagget aan het slot in de deur

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.