Mitsubishi SPACE STAR 2003: achterruitverwarming

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G18, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 72

kortsluiting in gecombineerde achterruitverwarming en spiegelverwarming , zekering knalt er gelijk uit .graag schema om alles na te lopen .

Lei de Jong

Geplaatst door Lei de Jong (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 4 jaar geleden

Je zou ook even in de rubberen doorvoer tussen klep en auto kunnen kijken of daar een draadbreuk zit .

Siem Bijman (140) PRO, 4 jaar geleden

Welke zekering knalt eruit? Zekering FA3 van 30 A zit voor het relais en daar staat continu 12V op. Zekering F12 van 15A wordt ingeschakeld nadat de auto op contact staat en de achterruitverwarming wordt ingeschakeld. Is copyright op het schema dus lastig hier te plaatsen maar het schema is duidelijk, de spiegelverwarming en achterruitverwarming komen rechtstreeks vanaf het relais. De spiegelverwarming geeft (bijna) nooit problemen en is lastig bij te komen, maar draadbreuk in de doorvoerrubber van de achterruitverwarming komt vaak voor en kun je snel checken zoals Kaleido aangeeft.

Siem Bijman (140) PRO, 4 jaar geleden

Heb even een schematje gemaakt voor je:

Siem Bijman (140) PRO, 4 jaar geleden

Nog een poging

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.