Mitsubishi Space Star: Afwijkende benzinemeter

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo Ik heb een Mitsubishi space star uit 2003, waar nog twee maanden bovag garantie op zit.
De benzinemeter staat bijvoorbeeld savonds als ik de auto wegzet precies op een half volle tank. Pak ik de auto s'morgens staat ie ineens een half kwart verder. Ook tijdens het rijden is me al een paar keer gebeurt dat de meter ineens doorsloeg naar een volle tank. De meter vertoont dus regelmatig afwijkende inhoud van de tank.
De auto is al twee keer aangeboden bij de garage waar hij gekocht is, en elke keer maken ze iets schoon of zo want de wagen stinkt erna gigantisch naar benzine. Het probleem bestaat nu dus nog steeds.
Wat kan dit zijn?
Alvast bedankt voor het antwoordt.

RoB

Rob49

Geplaatst door Rob49 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

vermoedt dat het de vlotter in de tank is, ze zullen deze wel hebben gedemonteerd (vandaar die lucht) en schoon hebben gemaakt, maar ik denk dat ze er beter een nieuwe kunnen inzetten, maarja garantie hé dat kost de garage geld

ovi (0), 12 jaar geleden

Is de massa v/d meter goed?

Rob49 (0), 12 jaar geleden

Ik weet ook niet wat het is....wel dat ik er goed van baal. Ik zal eens informeren bij de merkdealer wat zo'n reparatie kost, misschien mijn verlies maar pakken en laten maken bij de merkdealer. De wagen is gekocht in Waalwijk en ik woon in Breda dat is dus elke keer op en neer.....wordt je ook nie vrolijk van.
@jan5047 , mijn complimenten aan de wegenwacht, 2 x gebruik van gemaakt...perfect geholpen, goede organisatie.

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

Rob : als ik u was zou ik contact opnemen met de garage waar u de auto heeft gekocht, en uitleggen dat u na 2 keer de auto te hebben aangeboden nog niet in orde is, en hun mededelen dat u nu naar een dealer gaat om de oorzaak te vinden, daarna contact opneemt met de garage voor een evt rep bij de dealer of bij hun, anders vragen of de dealer contact opnemmt met de garage over evt rep op hun kosten.
doen ze moelijk evt bovag om bemiddeling vragen,
gr jan
p.s bedankt voor de complimenten aan de wegenwacht, maar we doen ons werk ook maar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.