Mitsubishi Space Star: als ik soms rijd ,dan valt auto uit,en geeft motormanagement lam

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: GDI

Beste lezen


Er is een probleem met een Space star 1.8GDI,want als je namelijk rijdt(meestal bij koude start).boven de 60k/m u ,dan valt de auto uit,en komt er een teken van motormanagement,en die blijft dan knipperen,en dan heeft de auto helemaal geen vermogen meer,en als je dan de auto 5min,stilzet,dan start de auto weer,en verdwijnt de motormanagement teken,ik heb al paar keer de fout uit laten lezen,maar de fout komt steeds terug.en dan komt die probleem ook terug van uitvallen boven de 60k/m u.en geen vermogen meer.ik heb 1X al gasklephuis schoon laten maken,maar ik weet niet of het de juiste manier was van reinigen,het was als volgt,gasklephuis reinigen,dan resetten met de computer.was het de juiste manier?.of is er iets defect?


graag hoor ik het van jullie

alvast bedankt.

sayf1991

Geplaatst door sayf1991 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 12 jaar geleden

En wat kwam er uit bij het uitlezen? Via deze foutcode zal je een richting krijgen waar je moet zoeken, al de rest is gissen

sayf1991 (0), 12 jaar geleden

Ik weet niet meer wat de fout code was,de dealer weet het wel.en trouwens,het is meestal bij koude start.dan komt die fout tevoorschijn.en normaal valt de auto niet uit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.