Mitsubishi Space Star: automaat schakelt niet!

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4g63

space star met en f4a22 bak Volgende probleem,wagen opgehaald en schakelde en reed alleen nog in zijn achteruit,olieniveau gecontroleerd en ongeveer 1liter bakolie bijgevuld.Wagen reedt weer redelijk maar met hele rare schakelmomenten en veel slip bij overschakelen van 3 naar 4 .Toen een sloopbak gemonteerd en wagen schakelde weer als een zonnetje!Na 3 dagen de wagen terug in de werkplaats en hetzelfde probleem!alleen in ze achteruit rijden!! ik weer oliepeilen en er moest weer 0,75 liter bij ongeveer maar na bijvullen nog niet goed schakelen met heel veel slip dus!wagen komt amper vooruit!Ten einde raad de sensors doorgemeten en die lijken me allemaal goed.stuurapparaat doorgemeten met de mutmeter en daar zaten 2defectodes in die te maken hadden met de hoeveelheid slip.wat zou nu de oorzaak van dit alles kunnen zijn??ik hoor het graag.

alfons262

Geplaatst door alfons262 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Is dit nu een space star of een space runner?
Stuurapparaat van automaat van de space runner ging ook regelmatig kapot (net zoals de motor-ecu), Zie dat je toegang hebt tot de ecu met een mut. Even de datalijst overlopen of er geen onregelmatige, niet mogelijke gegevens op staan.
Misschien nog eens de batterij af leggen aangezien hij tijdens het vervangen van de bak ook heeft afgelegen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.