Mitsubishi Space Star: nokkelend geluid aandrijving

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3GL

Hallo,

Sinds 2 mnd in bezit van een space star en al gelijk problemen met buitenste homokineet linksvoor. Reparatie door garage (garantie) verliep niet vlekkeloos en ook binnenste homokineet moest worden vervangen. Na deze reparatie ontstond er een nokkelend geluid wat bij lage snelheden (+/- 50km) goed te horen is. Bij intrappen koppeling tijdens rijden is geluid weg en komt weer terug bij aandrijving. Geluid heeft wel iets van dat van een defecte homokineet. Wie herkent dit ?? Graag jullie advies.

mitshi

Geplaatst door mitshi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

zit de centrale bout en je wielen goed vast?

groetjes jan.

mitshi (0), 17 jaar geleden

Jan bedankt voor je reactie.
Toch wil ik nog even wat gedetailleerder informatie geven. Nadat de buitenste homokineet was vervangen kreeg ik de auto weer terug en reed richting huis. Na nog geen km verder en ik snelheid verhoogde naar 70 km begon de auto dat lawaai te maken en begon hevig te schudden, dus direkt terug naar garage. Er werd mij verteld dat er uit de binnenste kineet een "kogeltje/pennetje" was zoekgeraakt tijdens montage en dat hij nu in onbalans was. Nu werd ook de binnenste kineet vervangen en men zei dat het weer in orde was maar ik moest wel even terug komen om wat olie te laten bijvullen voor de versnellingsbak en men wilde er zeker van zijn dat er geen restanten meer in de versnellingsbak aanwezig waren?? op mijn vraag dat dat geen problemen met de versnelling kon geven zei men dat dit geen kwaad kon. Nu we reden weer naar huis en nu dat nokkelende geluid. Alleen als je ontkoppeld hoor je niets en met aandrijving tussen de 50-70 km/h hoor je het meest. boven de snelheid overstemd het geluid van de motor.

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

nou dan moet het toch in de aandrijfas zitten maar ik vind wel vreemd dat ze je weg gestuurd hebben terwijl ze een kogeltje misten en blijkbaar hebben ze er niet mee gereden.
er zit niets anders op dan terug tegaan en ze het telaten op knappen het geheel komt op mij niet zo degelijk over.
je zou toch zeggen dat er iets niet goed zitten en ik begrijp dat hij nu nog in de garantie zit dus laat hun nu maar voor de kosten op draaien.

groetjes jan.

cossie (0) PRO, 17 jaar geleden

zou zeker zoals jan verteld terug gaan. rijden is miscchien wel eens onverantwoord ??

danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.