Mitsubishi Space Star: koppeling

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel

na vervangen van koppeling en druklager/cylinder krijg ik deze wel even ontlucht maar na een paar uur is de druk weer weg weet iemand wat hier aan de hand is ik heb hem ontlucht door druk op de ontluchtnipppel te zetten ?

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik denk dat je de verkeerde onderdelen hebt vervangen, de pomp aan de pedaalzijde gaat regelmatig stuk door slechte remvloeistof origineel van mitsubishi uit.

Bullet (0) PRO, 17 jaar geleden

Er is een terugroepaacte van mitsubishi geweest op de koppelingscilinder, inderdaad de bovenste bij het pedaal. Even bij de dealer informeren of dit al bij jouw auto gedaan is, anders kunnen ze het nog voor garantie doen, aangezien het een terugroep aktie is, is hiervoor geen tijdslimiet... Succes...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.