Mitsubishi Space Star: schakelprobleem

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 GDI

Mijn space star schakelt stroef van 1e naar 2e versnelling ,vlgs garage waar ik hem gekocht heb komt dit veel voor bij de space star doordat het schakelmechanisme met kabels werkt,het probleem is dat bij flink optrekken niet direct naar 2 e versnelling geshakeld kan worden, maar eerst toerental moet dalen ?

math204

Geplaatst door math204 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

volgens de garage komt dit veel voor bij de space star doordat het schakelmechanisme met kabels werkt

QUOTE

dit bovenstaande duidt op uitleg.. maar om nou te zeggen, het komt veel voor en is normaal dat vind ik goedkoop afgedaan... en is geen antwoordt, laat staan een oplossing? het schakelen behoort soepel te kunnen verlopen.

de schakelbak is volledig gesynchroniceert en behoort in goede staat? goed te functioneren en op ieder moment.. tenzij er een probleem is met de bak? of aan de kabels ? afstelling ? dan verloopt het schakelen hakkerig wat natuurlijk niet als normaal mag worden gezien.

met dit verhaal zou ik de garage gaan bezoeken, schud ze maar eens flink wakker, want hier ligt iemand een dutje te doen..........

paul,

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Er is een modificatie geweest van die versnellingsbakken op de 2de versnelling.

1978 (0), 17 jaar geleden

denk niet dat het mechanisme met kabels is. waar de stang van de versnellingspook gemonteerd zit op de schakelbak(onderaan de wagen dus) zitten 2 witte tefflon bussen.meestal komt daar wel wat speling op en is dat het probleem.is 10min werk en kost je met stukken bij nog geen 50euro

Bullet (0) PRO, 17 jaar geleden

De 1800 GDI heeft toch echt schakelkabels, de stang met de busjes waar je het over hebt zit alleen op de 1300 en 1600 benzine.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.