Mitsubishi Space Star: bediening electrische ramen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: GDI

Het kantelschakelaartje van de bediening electrische ramen in het portier aan de bestuurderskant zit los. Hoe kan ik hierbij komen zonder alles af te breken. Het plaatje waaraan alles zit gemonteerd kun je iets naar voren en naar achteren bewegen, maar eruit lichten kan niet. Wie weet hoe???

Joop.

uiter051

Geplaatst door uiter051 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Neem de deurbekleding er af, dan kun je van de binnenzijde de weerhaken induwen om het er uit te halen.
Wil je het gerepareerd hebben, zal het toch een nieuwe schakelaar zijn want er is een stukje plastiek afgebroken aan dat knopje.

mitsuz (0) PRO, 16 jaar geleden

Zijn reparatiesetjes voor om te maken.(niet duur.)
als je voorzichtig doet hoef de bekleding er niet vanaf.
Beetje naar achter duwen en dan de spitste punt(voorkant omhoog trekken.(wel voorzichtig anders bekleding eraf halen, duurt ook niet lang, hoor)

gr.

mitsuz (0) PRO, 16 jaar geleden

reparatiesetjes onderdeelnummers zijn:

raamknop servicekit bestuurderszijde: field066
raamknop servicekit passagierszijde: field076

De tuimelaarkoppen zijn te vervangen terwijl de schakelaar nog gemonteerd zit. bij terugplaatsing wel wat vet op de nokvolger smeren!!

succes, gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.