Mitsubishi Space Star: Geluid achteraan wagen.

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 DI-D

Mijn wagen maakt vervelende geluiden achteraan.Dit blijkt van de onderkant te komen.Na een check in de garage blijkt dit van de draagarmen te komen.Als men waggelt met de wagen dan komt er een krakend geluid vanuit de scharnierende delen van de achterste draagarmen.De man van de garage zegt dat dit de rubbers zijn en dat ik me geen zorgen hoef te maken.Is er nog iemand met soortgelijk probleem en hoe kan ik dit oplossen en hoeveel zou dit mogen kosten?Dank bij voorbaat.

jurgos

Geplaatst door jurgos (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bond (0) PRO, 16 jaar geleden

?? kunnen ook de handremkabels zijn die droog in de hulsen liggen .
vaak piept hij dan ook als je over een klinkerweg rijd .
invetten bij de ophanging van de handremkabels aan de draagarm

wim12199 (0) PRO, 16 jaar geleden

Er is een service news geweest van de beugels van de achterste torsiebaar, bij de nieuwe zijn ze waar ze in haken omwonden met een soort plastiek, dit veroorzaakte ook een krakend geluid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.