Mitsubishi Outlander 2005: clignoteur

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 4G63, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 100

waar is de clignoteur geplaatst

Geplaatst door

J.Lempers (0)

al 4 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Systeem heeft niet meer een echte clignoteur , is een relais of wordt elektronisch geregeld , signaal loopt via de alarmschakelaar , wat is de klacht.

Bedankt voor Uw antwoord
De klacht is dat de waarschuwingslichten en de richtingaanwijzer niet meer werken, dus ik vermoed dan ook het relais maar ik weet niet welk relais

J.Lempers 0

4 jaar

Heb je wel spanning op je alarmschakelaar ?

Ik had inderdaad geen spanning op de schakelaar ik had al eerder de zekeringen onder het dashboard gecontroleerd maar daar was alles in orde maar nu ontdekte ik dat onder de motorkap ook nog een zekeringkast was en daar was er wel een kapot.Dus opgelost! bedankt voor de tips.

J.Lempers 0

4 jaar

Mooi bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.