Mitsubishi MITSUBISHI OUTLANDER 2015: Auto slaat af na starten

Bouwjaar: 2015

Beste,

Ik heb een Outlander 2.2 di-d uit 2015. Het volgende probleem doet zich voor: bij een (meestal) koude start, slaat mijn auto na 2 a 3 seconden af. Na het afslaan van de motor, start ik deze weer en dan is er geen probleem meer. Tijdens het afslaan zie ik ook geen lampjes branden. Eénmaal gestart rijdt de auto verder prima, geen gekke dingen. Waar kan dit aan liggen? Ik dacht eerst aan gloeibougie, maar dit is het waarschijnlijk niet.

Verso-02

Geplaatst door Verso-02 , lid sinds 10 jaar geleden

3 Reacties

Siem Bijman PRO, 3 jaar geleden

Zou lucht kunnen zijn. Misschien kortgeleden het brandstoffilter vervangen?

Verso-02, 3 jaar geleden

Ik heb alle filters vervangen, maar dit probleem was er al voordat ik de filters had vervangen. Overigens bij het uitlezen konden ze geen foutmelding zien.

Problemcar Hulplijn PRO, 2 jaar geleden

Beste topicstarter, fijn dat u gebruik heeft gemaakt van ons forum. Heeft u de oplossing inmiddels gevonden? Dan stellen we het op prijs als u dit terugkoppelt in dit topic.

Mvg,
De Problemcar Hulplijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Outlander of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.