Mitsubishi colt: Colt 1993, verwarming/radiator

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 glxi

Hallo,
Graag advies voor het volgende.
Nadat de bovenste waterdarm was gebarsten, een nieuwe werd geplaatst en het vloeistofpeil werd aangevuld, blijft de fan continu draaien en krijg ik geen warmte in de auto zelf. De onderste waterdarm blijft koud en zit geen spanning op.

Wat te doen?

groet
Henk

HvdD

Geplaatst door HvdD (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

HvdD (0), 17 jaar geleden

Het gaat dus om een colt uit 1993, 1.6 glxi

bertus evo (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk niet goed ontlucht. even de radiateur dop er af halen dan de auto laten draaien dan bijvullen , zal waarschijnlijk wel in de tussen tijd wat vloeistof er uit gooien maar dat maakt niet uit . dus gewoon laten draaien en op pijl houden tot koel vin aan slaat dan pas radiateurdop er op en koelvloeistof iets over pijl zetten in overloop potje.

B

HvdD (0), 17 jaar geleden

Thanks Bertus. Heb ik gedaan. Zag vervolgens dat aan de rechterzijde van het motorblok, als je voor de auto staat, wat weg lekken. Zit daar niet de waterpomp?

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Waterpomp zit gewoon aan distributie zijde. maar soms willen bij dit type de termostaat stuk gaan heb je daar al na keken dan blijven de slangen ook koud.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.