Mitsubishi Colt: Slaat af onder het rijden

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

mijn auto slaat af onder het rijden, bijvoorbeeld als ik moet remmen of stoppen achter het stoplichten. kan iemand mij helpen of heeft iemnad hier ervaring mee .

Dank u

Alireza

Geplaatst door Alireza (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Joene (0) PRO, 17 jaar geleden

Dit is hoogstwaarschijnlijk je stationair stappenmotor.

Probeer anders je ECU opnieuw in te leren, mocht dit niet werken; stationair stappenmotor reinigen en nogmaals opnieuw inleren. Anders nieuwe stappenmotor kopen of gereviseerde, schrik niet; die dingen kosten 250 euro !

succes !

gr Jeroen

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

Gewoon de gasklep reinigen volstaat al, je hoeft de stappenmotor zelf niet te reinigen, is trouwens in 1992 nog met een stationair regelservomotor en niet met een stappenmotor.

Joene (0) PRO, 17 jaar geleden

ok wim ! goed dat je het zegt.
zelf heb ik een colt ca0 uit '93. Gasklep zit toch achter luchtfilter, voldoet het als ik hem met wd40 inspuit ?

wim12199 (0) PRO, 17 jaar geleden

wd 40 ken ik niet, maar een of andere carburator-cleaner (of met benzine als je dit niet hebt) is ok.
De gasklep openen, goed inspuiten en met een propere, pluisvrije doek uitwrijven, zowel de gasklep zelf als de opening er rond. De batterij (of zekering motor-ecu) 1 minuut losleggen, en dan eens goed mee rondrijden, de motor zal zichzelf wel terug instellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.