Mitsubishi Carisma: cruise control

Bouwjaar: 1999

Ik wil in een carisma 1,8 gdi uit 1999 (nieuwe type) een cruise control inbouwen, gewoon orgineel. Heeft iemand dit eerder gedaan?
Is het gewoon een kwestie van schakelaar inbouwen en inleren in het motormanagement?
alvast bedankt,

Daniël

dbv

Geplaatst door dbv (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Alex218 (0) PRO, 18 jaar geleden

dit heb je duidelijk nooit eerder gedaan dus zou ik zeggen; bel de experts maar even..

** edit ** Da's niet bedoeld om je af te zeiken trouwens, maar het is gewoon nog best een klusje waar je toch wel wat andigheid in moet hebben. En van wat je opschrijft krijg ik het gevoel dat je dit niet eerder zelf gedaan hebt. Even om het wat meer te nuanceren.

dbv (0), 18 jaar geleden

Weet jij wel waar je het over hebt, zo gek is het niet hoor. Bij vw is het een kwestie van schakelaar aankoppelen en dan inleren en klaar is kees. Maar goed iemand anders ervaring met de carisma?

Bullet (0) PRO, 18 jaar geleden

Gewoon standaard cruise set van john gold of zo alleen moet je de gaskabelaansluiting bij je gaspedaal maken ivm elektronisch gaspedaal...succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.