Mitsubishi Carisma: mitsubishi carisma stotteren

Bouwjaar: 2001

mijn mitsubishi carisma 1,6 classic van 2001 met 43000 km
die stottert heel erg als ik rustig gas geef is er niks aan de hand maar als ik vlot een auto in wil halen dan gaat hij inhouden en stotteren ben vandaag bij de garage geweest en met de computer de boel uitgelezen en niks gevonden heb de bougies al vervangen bij de garage zeggen ze dat het de bobine's zijn dat hebben ze getest maar het probleem was gedeeltelijk we zeggen ze maar nog niet helemaal en die dingen kosten ¤ 205 per stuk dat is wel veel geld als daarmee het probleem niet mee opgelost is.
Ik heb vorige week wel hele goeie benzine getankt en toen was het tijdelijk over.

heilvesh

Geplaatst door heilvesh (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bevers (0), 18 jaar geleden

een vraag die ik hier al meerdere malen gesteld heb: hebben ze je brandstofdruk gemeten? Want dit kan perfect de oorzaak zijn. Je "check engine" lampje brandt niet tijdens het stotteren?
mvg

aai (0) PRO, 18 jaar geleden

Henk,

Hoe ziet het raster werk eruit voor de luchtfiltersensor?
Als deze los in het luchtfilter licht, dan is dat het probleem,dit komt trouwens het meest voor bij auto's op gas, maar ik heb dit probleem ook een keer gehad bij een auto zonder gas!

heilvesh (0), 18 jaar geleden

Hallo allemaal

Nog bedankt voor de reacties
mijn probleem is opgelost het blijkt de brandstofpomp te zijn die liep heel zwaar en kon niet genoeg brandstof aanvoeren.

Groetjes Henk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.