Mitsubishi Carisma: storingcode 12 hefboompositiesenor 1.9 td

Bouwjaar: 1999

steeds terugkomende storing. hefboompositiesensor bovenop brandstofpomp reeds vervangen. motorlampje gaat nog regelmatig aan tijdens rijden om vervolgens na een paar seconde weer uit te gaan. na resetten met MUT tester geeft computer vrij snel weer storing weer. meestal na gas los laten dat motorlampje even aan gaat. wie heeft hier ook al eens mee te maken gehad en kan mij hiermee verder helpen? Mut geeft aan 12 B stof niv ow wat in werkplaatsdocumentatie aangeeft hefboompositiesensor.

ringsleutel

Geplaatst door ringsleutel (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ringsleutel (0) PRO, 18 jaar geleden

slecht contact in de stekker, probleem weg.

Autobedrijf784 (0) PRO, 18 jaar geleden

ook een keer gehad, bovenstaand verhaal klopt. maar daaraan moet ik toevoegen dat ik de auto nog een keer op de vermogensbank heb moet laten zetten om de pomp af te laten stellen.

tristan (0) PRO, 15 jaar geleden

Dit zelfde hebben wij ook gehad met een 99'did Wat bleek dat de stekkers van het motorstuurappararaat aan de rechter front langsbalk zitten vol met gel, dit zakt door warmte en de tand des tijds naar beneden, waardoor je overgang weerstand krijgt, alle drie de stekkers los nemen en in een bakje met remmen reiniger hangen voor een uurtje of twee, dan zul je zien dat de meeste gel onder in ligt, even droog blazen en probleem is opgelost. laat me maar weten of het gelukt is.

mvg Robert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.