Mitsubishi Space Star: Dakantenne afgebroken

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Mijn dakantenne is afgebroken, op het deel wat uit de voet komt en waar de antenne zelf kan opschroeven. Een andere dakantenne kan ik wel vinden via internet, alleen het plaatsen nog. Dien je de oude dakantenne van binnenuit los te maken? Ik neem aan via de binnenverlichting, al zit deze 1) aardig vast in het plafond, en 2) de antenne lijkt niet precies boven de binnenverlichting te zitten.

Wie heeft tips?

Groet,
R

Raymond1978

Geplaatst door Raymond1978 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Star? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

boy en linda (0), 14 jaar geleden

goeden dag raymond , er zit als het goed is een kapje om het scharnier punt op de voet die kan er voorzichtig af wippen met behulp van een klijne schroevendraaier aan de voor kant zit een klijn gaatje daar een beetje omhoog rommellen en ook achter naast de scharnier punten als dat gelukt is word het duidelijker .succes gr boy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Star of stel zelf een nieuwe vraag.