Mitsubishi PAJERO 2500 TD VAN: Dashboard verlichting, dimfunctie, waarschuwingslampen werken ni

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4d56, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 62

Mijn dashboard verlichting, de dimfunctie daarvoor en mijn waarschuwingslampjes werken niet juist. De dimmer werkt soms wel, soms doen ze het niet. Mijn interieurverlichting veranderd tijdens het rijden van felheid. Lage toeren soms feller dan in hoge toeren. Ook werkt een gedeelte van mijn waarschuwingslampjes op het dashboard niet meer, op grootlicht, handrem en knipperlichten na. (voor zover ik weet) Het begon met lichtjes branden van de checklichten tijdens het rijddn(de lichten die gaan branden wanneer je de sleutel op stand 2 zet (contact) welke uit horen te gaan bij een lopende motor), waarna het voorgloeiproces ook zichtbaar werd op het dashboard en volgensmij ook actief was. Al deze functies begonnen tegelijkertijd raar te doen.

Waar kan dit aan liggen? In het werkplaatshandboek kan ik hier nauwelijks tot niets over vinden.

Thomhol11

Geplaatst door Thomhol11 , lid sinds 3 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Pajero of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.