Mitsubishi Space Wagon: De Motor wil niet starten.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4 GDI

Hallo, wie kan mij helpen waarom mijn auto niet wil starten.
Probleem de motor wil niet aanwakkeren, wil starten maar niet verder door starten als ik de contact weer los laat.
Ik ben bij de dealer geweest om naat het probleem vinden maar ze kunnen niet vinden, de monteur zegt dat de lagedrukpomp in de benzinetank geen brandstof geeft.
Ik heb een andere pomp gehaald en het probleem blijft het zelfde, wel net willeen pakken maar als ik de doorstart lost laat wil de motor niet doordraaien/starten.

Ik heb een vraag moet de lagedruk pomp blijven draaien als ik de contact aan heb staan?
Of is er een andere probleem?

Wie o wie kan mij helpen.

Groeten Jimmy

RIH01rih

Geplaatst door RIH01rih (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wim12199 (0) PRO, 13 jaar geleden

De injectordriver is een onderdeel die nog wel eens durft mankeren, deze zit als je voor de motorkap staat rechts boven op de veerpoot, een zwarte doos met koelribben. Deze dient voor het aanmaken van hoogspanning voor de injectoren.

RIH01rih (0), 13 jaar geleden

Hallo Wim, Wat bedoel je met de injectordriver, waar moet ik naar kijken. Hoe weet ik dat dit kapot is?
Ik heb opnieuw geprobeerd te starten, maar de motor wil wel pakken maar gaat weer direkt uit, maar daarna wil de motor wel willen door draaien maaar niet oppakken. Zou het van de tijd kunnen springen? maar dat lijkt mij sterk want de riem staat op spanning.
Wat ik nog steeds niet begrijp dat bij het uitlezen niets verkeerd was, de dealer dacht dat de lagedruk pomp (in de tank) niet genoeg brandstof aan geeft.
De lagedruk pomp heb ik verwisseld maar het probleem blijft het zelfde als boven genoemd.
Wat zou het kunnen zijn? Ik ben al een paar dagen mee bezig en de zekeringen heb ik al naar gekeken kon geen kapotte zekering vinden.
Zou een relais kunnen zijn? had de dealer dit niet kunnen inlezen?
Wie kan mij helpen.
alvast bedank Jimmy

RIH01rih (0), 13 jaar geleden

Hallo, vandaag ben ik alweer met de auto bezig zoeken naar het probleem.
Wie weet of het klopt wanneer je de contact aan hebt de pomp niet draaied, klop dit. (naar mijn gevoel moet dit gaan draaien)
En ik heb met een spanningzoeker gekeken of er spanning is op de stroomleiding van de brandstofpomp en daar zit geen spanning op, klopt dit?
Als er spanning moet zijn op de stroomleiding, dan is dit mischien het probleem dat de brandstof geen benzine leverd naar de hogedrukpomp.
Als de stroomleiding het is wat kan er dan kapot gaan, de zekeringen heb ik bekeken en kon geen kapotte zekeringen vinden.

alvast bedank Jimmy

jonge235 (0), 13 jaar geleden

heb je een startonderbreker misschien?
moet je daar eens in gaan zoeken.
gr.herman.

RIH01rih (0), 13 jaar geleden

Startonderbreker zou het niet kunnen naar mijn verhaaltje, zie boven. Wat ik niet begrijpt is dat de brandstofpomp in de tank niet draait als de contact aanstaat. Ik heb geen schema van de bedrading zou iemand mij mischien kunnen helpen, van de dealer krijg ik het niet te zien. Heeft of kent iemand die een vraagbaak heeft van dit type, ik zou het graag willen kopen.

mvgr. Jim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.