Mitsubishi Pajero: dieselopvoerpomp

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.8tdhrls

mijn probleem is dat als ik de contactsleutel naar stand 2 draai ik de diesel opvoerpomp achterin de auto maar door hoor lopen weet iemand misschien of dit normaal is of wat ik er anders aan kan laten doen bedankt harry

harrym

Geplaatst door harrym (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Pajero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

??? Er zit geen opvoerpomp in achteraan in de wagen, deze zit ingebouwd in de dieselpomp aan de motor.
Het is misschien de chauffageblazer achteraan in de wagen die aanligt.

harrym (0), 15 jaar geleden

wim bedankt voor je reactie maar wat is een chauffageblaser gr harry

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

Vooraan in de wagen zit een ventilator, deze bedien je met de standen 1,2,3 en 4. Bij sommige Pajero,s '(5-deursversie en een duurdere versie er van) zit achteraan in de wagen nog eens net hetzelfde met airco-verdamper en radiator voor warme lucht. De bediening daarvan zit in de middenconsole achteraan zodoende dat mensen die achterin zitten deze kunnen bedienen, kijk of deze af ligt.
Mvg

harrym (0), 15 jaar geleden

Hallo Wim, wij hebben het 3 deurs model en er zit niet zo een systeem achterin, een kennis van ons heeft gezegt dat het waarschijnlijk de dieselpomp bij de tank zou kunnen zijn die je hoort. Als dit het misschien zou kunnen zijn moet ik het laten nakijken en evt laten vernieuwen of kan dit geen kwaad . Ik heb namelijk deze auto net in mijn bezit en kan het nog verhalen op de garantie . M.V.G Harry.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Pajero of stel zelf een nieuwe vraag.