Mitsubishi Space Runner: Eerste keer moeizaam starten

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 GLX

Hallo,ik heb een mits spacerunner gekocht,rijdt als een trein,alleen smorgens de eerste start gaat moeizaam,na het sleutel omdraaien brobbelt ie wat,blijft wel lopen,slaat af,nog eens starten,brobbelt weer wat,en na een paar keer gassen pakt ie ineens,en als de rookwolk dan is opgetrokken rijd ie super,en dan is starten de rest van de dag geen probleem meer.De volgende dag weer hetzelfde.Garage heeft bougies vervangen,maar dat hielp dus niet....iemand enig idee?bij voorbaat dank.

Blocko

Geplaatst door Blocko (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Runner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

brunovanderjeught (0), 12 jaar geleden

Is dit een blauwe of zwarte rookpluim, nadat ie is aangeslaan?

Blocko (0), 12 jaar geleden

Het is een blauwe rookpluim..daarna rookt ie helemaal niet meer..

brunovanderjeught (0), 12 jaar geleden

Dit wil zeggen dat er olie op de zuigers in de cilinders komt te zitten, misschien de koppakking die inwendig gescheurd is , compressie en druktest uitvoeren om dit te weten te komen

Blocko (0), 12 jaar geleden

Oei...dat klinkt ernstig...ik ben nogal GEEN automonteur,dinsdagochtend gaat ie weer naar de garage,kan ik er in t weekend nog wel mee blijven rijden?Dank voor je snelle reactie trouwens..ik neem dit antwoord mee naar de garage.

brunovanderjeught (0), 11 jaar geleden

Ik denk wel dat je nog even kan rijden,maar hou wel je olie- en vloeistofpeil in 't oog, je moet er natuurlijk geen lange reizen meer mee maken!

Blocko (0), 11 jaar geleden

Auto vandaag naar de garage geweest,compressie en druktest is uitgevoerd,was allemaal goed,nu is het benzinefilter vervangen,morgen koude start weer even afwachten...

Blocko (0), 11 jaar geleden

Nou het is nog steeds mis...vanmorgen startte hij zelfs lastiger dan voor het nieuwe benzinefilter...bij de garage weten ze het ook niet echt,zeggen ze zelf eerlijk,maar ze gaan er wel weer naar kijken...wordt vervolgd...

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Raar, die 4G63 blokken van Mitsu zijn zo goed als hufterproof. Ik vermoed een temperatuursensor oid die afwijkt, en te koude waarde's aangeeft.

Blocko (0), 11 jaar geleden

Marcel en Bruno bedankt voor jullie reactie,het was idd een afwijkende temp sensor,het is nu starten en lopen.
Groet,Alex

hellbat (0) PRO, 11 jaar geleden

Dankjewel voor de feedback. Veel veilige kilometers toegewenst.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Runner of stel zelf een nieuwe vraag.