Mitsubishi Space Wagon: elektrische storing verlichting

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 glxi

goede dag

ik heb een elektrische probleem met mijn spacewagon, links achter en voren heb ik geen klein licht (allebei de koplampen werken wel) mijn dashboard verlichting is uitgevallen en de licht verklikker voor vergeten verlichting doet het ook niet, ik heb een beetje zitten zoeken en kwam een defecte zekering in de zekerings kast onder de motorkap die heb ik vervangen maar zodra ik aan de licht schakelaar draai springtie kapot dus ergens moet er een kortsluiting zijn denk ik zo, nu wil ik weten of de licht verklikker samen is geschakeld met de linker kant van de verlichting en de dashboard verlichting of alleen via contact slot en is er een schema hiervan?? verder was een relais in de zekeringskast van de motorruimte heel erg warm zou dit wat mee temaken hebben??

ik wens jullie een prettige dag
groeten ali

quattro4

Geplaatst door quattro4 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Space Wagon? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wim12199 (0) PRO, 15 jaar geleden

Soms een radio geplaatst? Het kwam vroeger regelmatig voor dat men de draad voor de dashboard- verlichting aan de radiostekker nam als massa met als gevolg dat je de verlichtingsdraad eigenlijk aan de massa legt en de zekering springt. Kijk het even na en trek eventueel tijdelijk de stekker achter de radio los...

berendonck (0) PRO, 15 jaar geleden

Of sluiting in de stekkerdoos van de trekhaak, indien aanwezig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Space Wagon of stel zelf een nieuwe vraag.